ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ.Α.

Στο Δ.Σ. που έγινε στις 31/10/2016 εκτός άλλων συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών , όπως αναφέραμε και στην τελευταία μας ενημέρωση. Εκεί καταλήξαμε οτι αν υπάρχει ομοφωνία τότε όλες οι διακηρύξεις των παρατάξεων θα διακινούνταν ενιαία με έξοδα του Φ.Σ.Α. Δεν υπήρξε συμφωνία για δυο λόγους .Ο πρώτος ήταν γιατί οι διακηρύξεις είχαν διαφορετικά μεγέθη κι αυτό για κάποιους ήταν πρόβλημα. Ο δεύτερος ήταν οτι εμείς θέλαμε οι διακηρύξεις να είναι στα φαρμακεία 10-15 μέρες πριν τις εκλογές ώστε αυτοί που θέλουν να τις διαβάσουν και να προβληματιστούν να έχουν την ευκαιρία. Οι υπόλοιποι δεν το θεώησαν τόσο σημαντικό κι έτσι καταλήξαμε η κάθε παράταξη να προχωρήσει με δικά της έξοδα και χρονοδιάγραμμα.
ΟΜΩΣ στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ανάμεσα σε πολλά τηλέφωνα, mails κλπ. έγινε εκ νέου μια προσπάθεια να στείλουμε όλοι μαζί τις διακηρύξεις μια που το οικονομικό κόστος είναι πολύ μεγάλο( περίπου 2500-3000 ευρω). Φάνηκε να συμφωνούμε σε μια ημερομηνία γύρω στις 10-11-16 αλλά όχι όλοι. Έτσι εμφανίζεται μια ακόμα ημερομηνία απ την παράταξη του κ. Λουράντου για αποστολή στις 18-11-2016. Ήταν προφανες οτι δε θα συμφωνούσαμε σε μια ημερομηνία που υπαγορεύει την απόλυτη σιωπή πριν τις εκλογές , αφού τα έντυπα θα έφταναν μόλις 3-4 μέρες πριν την τελική ημερομηνία των εκλογών.
ΑΛΛΑ η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Σήμερα καλούνται εκτάκτως οι παρατάξεις για να ξαναποφασίσουν » τι θα γίνει με τη διακίνηση των εντύπων». Ως δια μαγείας εξαφανίζεται η απόφαση του Συμβουλίου περί ομοφωνίας και αποφασίζουν οι πέντε από τις έξι παρατάξεις ( κύριοι ¨Λουράντος , Καβαλάρης, Καλογερόπουλος, και Κρανιώτης-Γιαννόγλου εκ στόματος κ Λουράντου (διότι απουσίαζαν)) ότι ο σύλλογος θα πληρώσει τη διακίνηση των δικών τους εντύπων.!!!
Χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές το επιχείρημα των δύσκολων οικονομικά καιρών , πράγμα το οποίο είναι ασφαλώς αλήθεια. Μόνο που κατά τη γνώμη μας το θέμα δεν είναι εκεί . Το θέμα είναι η σιωπή. Καλύτερα θα ήταν να μην υπάρχουν θέσεις ,διακηρύξεις , συνελεύσεις….
Σσσσσσ….οι φαρμακοποιοί πρέπει να βλέπουν μόνο τους τέσσερις τοίχους…..Σσσσσ…..καλύτερα να κοιμούνται.
Συνάδελφοι δε μπορούμε να συμφωνήσουμε στη σιωπή. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ αυτά τα τρία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει την πληρωμή του εκπροσώπου της για νομικές γνωμοδοτήσεις( άνοιγμα τις Κυριακές , μοριοδότηση , παραμονή της άδειας λειτουργίας φαρμακείων μετά το κλείσιμο) , για τη βοήθεια συναδέλφων που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και προβλέποντας τέτοιες παλινωδίες κρατήσαμε χρήματα για τις εκλογές. Σίγουρα δεν επαρκούν και ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν θα σηκώσουν αυτό το τεράστιο βάρος . Είμαστε σίγουροι ότι θα το προτιμήσουν απ το να υποταχτούν στις εκλογές ενός Συλλόγου που επιβάλλεται να μείνουν …ήσυχοι.
ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

Ένα σχόλιο

  1. […] Αφήνουμε, προς το παρόν, το παράτυπο και ανήθικο της πράξης αυτής, όπως και το γεγονός ότι η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ με τη συμμετοχή της την νομιμοποιεί, έχουμε ήδη αναφερθεί με ανακοίνωση μας(https://agprot.wordpress.com/2016/11/08/%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b&#8230😉 […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε